Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام شربیانی گفت: مقدمات لازم برای همکاری مرکز شیعه شناسی حوزه‌ علمیه‌ تبریز با دانشگاه دولتی ایروان به منظور راه اندازی کرسی شیعه شناسی را فراهم می‌کنیم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان در تبریز، حجت ‎الاسلام «سیدجلال موسوی شربیانی» امروز(یکم آبان) در جمع خبرنگاران با اشاره به جزئیات بازدید خود از دانشکده شرق شناسی و دپارتمان زبان فارسی ایروان به عنوان نماینده دانشگاه هنر اسلامی تبریز اظهار داشت: آن‌ها هدف از این مطالبه‌شان را شیعه شناسی عنوان کرده‌اند، اما با توجه به حساسیت‌های موجود و لزوم حفظ یکپارچگی در منطقه، این کرسی را کرسی اسلام شناسی نامگذاری کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو هیات علمی دانشگاه هنر اسلامی تبریز افزود: ما مقدمات لازم را برای همکاری مرکز شیعه شناسی حوزه‌ علمیه‌ تبریز با دانشگاه دولتی ایروان به منظور راه اندازی کرسی شیعه شناسی، فراهم می‌کنیم. دانشگاه دولتی ایروان در قالب عضوی از مجمع دانشگاه‌های حوزه قفقاز خواستار همکاری با دانشگاه هنر اسلامی تبریز و استفاده از ظرفیت‌های آن است.

وی با اشاره به اینکه سفر به ارمنستان و ایروان، یک سفر فرهنگی بود، گفت: حضور دانشجویان ایرانی در این دانشگاه امیدوار کننده بود و مرکز آموزش زبان فارسی از سطح آموزشی بسیار بالایی برخوردار بود.

شربیانی خاطرنشان کرد: شهر ایروان مانند تبریز دارای یک بنای تاریخی بنام مسجد کبود بوده و با توجه رسالت دانشگاه هنر اسلامی تبریز، طی تفاهمی مقرر شد که مطالعه‎ای کلی در مورد این بنای تاریخی انجام و غرفه‌ای در کنار این مسجد تاریخی، به منظور ارائه محصولات فرهنگی و ایرانی دانشجویان دانشگاه هنر اسلامی تبریز برای گردشگران و بازدیدکنندگان در ایروان برپا شود که این اقدام هم از منظر اقتصادی و هم از منظر آموزشی و فرهنگی، مفید و حائز اهمیت است.

وی با اشاره به مشترکات فرهنگی ایرانیان و ارامنه، افزود: این مناطق در گذشته جزو قلمرو ایران بوده و از مشاهده معماری موجود در بناها و منازل مردم می‌توان فهمید که فرهنگ ایرانی-اسلامی در بطن زندگی آنان جای دارد.

عضو هیات علمی دانشگاه هنر اسلامی تبریز با تاکید بر لزوم ادامه داشتن این تعاملات، بر موقعیت همسایگی ایران و ارمنستان اشاره کرد و گفت: با توجه به موقعیت جغرافیایی ارمنستان و ظرفیت‌های موجود در این کشور، نمی‌توان از تعامل با آنان چشم پوشی کرد.

وی با اشاره به تاثیرپذیری دانشجویان ارمنستانی از فرهنگ ایرانی بیان کرد: تاثیرپذیری آنان از فرهنگ و ادبیات ایرانی و علاقه‌شان به شاعرانی چون خیام، حافظ، سعدی و مولانا از صحبت‌هایی که با دانشجویان ارمنستانی داشتیم، مشخص بود و با وجود اختلافات دینی، اشعار شاعران ما که در برخی موارد برگرفته از آیات و روایات اسلامی بوده، در روح و قلب آنان رسوخ کرده است.

پایان پیام/533

منبع: شبستان

کلیدواژه: اربعین حسینی اربعین زائران اربعین حسینی پیاده روی اربعین مسجد کانون های مساجد کانون های فرهنگی هنری مساجد اربعین ۹۸ شیراز اصفهان دانشگاه ایروان حجت الاسلام شربیانی شیعه شناسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۶۱۶۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کرسی جامعه اهل سنت در مجلس خبرگان رهبری افزایش پیدا کرد

ایسنا/هرمزگان دبیر شورای نمایندگان ولی فقیه در مناطق قومی گفت: با پیگیری‌های انجام شده و مبتنی بر دو راهبرد اعتماد و مشارکت، کرسی جامعه اهل سنت در مجلس خبرگان رهبری افزایش پیدا کرد.

حجت‌الاسلام والمسلمین لطفیان امروز (هشتم اردیبهشت ماه) در آئین تودیع و معارفه مدیر مرکز اسلامی استان گفت: با پیگیری‌های انجام شده و حمایت‌های بیت مقام معظم رهبری (حفظه‌الله) تعداد برادران اهل سنت در مجلس خبرگان رهبری از دو نفر به پنج نفر افزایش پیدا کرد که نشان دهنده راهبرد نظام اسلامی یعنی اعتماد و مشارکت است.

وی با اشاره به دخالت‌ کشورهای مختلف در امور حکمرانی کشور در دوران طاغوت، اظهار کرد: در خاطرات علم و سایر مسئولین زمان شاه به وضوح حضور سفرای کشورهای مختلف در عرصه حکمرانی و گزارش‌گیری از مسئولین ذکر شده که با شرایط اقتدار کنونی جمهوری اسلامی ایران قابل پذیرش نیست.

وی عنوان کرد: امروز لشکر دشمن با تمام توان در برابر جبهه اسلام قد علم کرده و باید بدون توجه به زبان و دین در مسیر خداوند و مسیر رسول خداوند گام برداریم که قطعا در پرتوی جامعه اسلامی شیرینی‌های این مهم به مردم چشانده خواهد شد.

دبیر شورای نمایندگان ولی فقیه در مناطق قومی، با اشاره به تائید و تاکید راهبردهای مرکز اسلامی توسط مقام معظم رهبری، بیان کرد: اعتماد به طرفین یک اصل در وحدت است. ما به جامعه اهل سنت اعتماد داریم و از این ظرفیت نهایت استفاده را خواهیم برد.

حجت‌الاسلام والمسلمین لطفیان تصریح کرد: برای اولین بار مدیر مرکز اسلامی کردستان را یک فرد اهل سنت منصوب کردیم؛ چراکه ۸۰ درصد منطقه را اهل سنت تشکیل داده بود. در سایر استان‌ها نیز از جامعه اهل سنت در جایگاه‌های معاون و مدیر میانی استفاده خواهد شد که نشان دهنده اعتماد موجود میان جامعه اسلامی است.

دبیر شورای نمایندگان ولی فقیه در مناطق قومی گفت: حجت‌الاسلام باوقار مدیر سابق مرکز اسلامی از امروز به عنوان مشاور دبیر شورای برنامه‌ریزی مدارس دینی اهل سنت منصوب خواهند شد تا کمی از فعالیت اجرایی فاصله بگیرند و اقدام به تولید فکر و اندیشه در حوزه‌های کلان اجتماعی و فرهنگی کنند.
انتهای پیام

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی دانشگاه آزاد اسلامی در رشتخوار ضروری است
  • کرسی جامعه اهل سنت در مجلس خبرگان رهبری افزایش پیدا کرد
  • امنیت حاکم بر هرمزگان ناشی از وحدت شیعه و سنی است
  • قرآن فضای گفتگوی بسیاری درباره هنر دارد
  • پشت پرده «شیعه» شدن ژوزه مورایس؛ ازدواج با شیدا مقصودلو؟
  • راه‌اندازی مجدد دبیرخانه «شهر اسلامی» در شهرداری اصفهان
  • وزیر کشور: کشور آماده برگزاری دور دوم انتخابات مجلس است
  • ضرورت جریان شناسی تحریف تاریخ ایران
  • فراهم شدن مقدمات احداث چهارمین هنرستان انرژی اتمی کشور در هرمزگان
  • راه‌اندازی بزرگ‌ترین نخاله‌گاه تبریز