Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/آذربایجان شرقی معاون پژوهشی، فرهنگی و اجتماعی دانشگاه هنر اسلامی تبریز گفت: رقم هزینه کرد ما در حوزه طرح‌های پژوهشی از محل اعتبارات داخلی پژوهشی دانشگاه از ابتدای تاسیس دانشگاه هنر تبریز با سابقه‌ای بیش از ۲۰ سال، نزدیک به ۲۷۰ میلیون تومان است.

علی فارغ در مراسم روز درهای باز دانشگاه هنر اسلامی تبریز به مناسبت هفته پژوهش با اشاره به سیاست‌های ستادی وزارت علوم در خصوص معطوف کردن اعضای هیات علمی به پژوهش‌های تقاضا محور، اظهار کرد: این در حالی است که تقریبا تمامی اعضای هیات علمی به جز موارد استثنایی، دو طرح پژوهشی داخلی داشته‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: کم‌تر از ۱۰ نفر از اعضای هیات علمی ما موفق به جذب طرح‌های پژوهشی خارجی و اعتبارات برون دانشگاهی‌، یعنی رقمی معادل یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان شده‌اند.

به گزارش ایسنا، معاون پژوهشی، فرهنگی و اجتماعی دانشگاه هنر اسلامی تبریز بیان کرد: معنا داری این ارقام و این گردش مالی از این لحاظ است که ما ظرفیت جوانی در بین اعضای هیات علمی داریم که می‌توانند اعتبارات نداشته ما را در حوزه پژوهش طرح‌های داخلی تامین کنند.

وی اظهار کرد: طبق اعلام یونسکو در سال گذشته، بهره‌وری آکادمیست‌هایی که کار پژوهشی برون دانشگاهی انجام می‌دهند به لحاظ رضایتتمندی شغلی و اعتماد به نفس، افزایش پیدا می‌کند.

وی، گفت: امیدواریم نسبت اعتبارات جذب شده‌مان بهبود پیدا کند و پتانسیل به صورت بالقوه در ما بوده و تمهیداتی در شورای پژوهشی دانشگاه پیش‌بینی شده است. 

بر اساس این گزارش؛ در پایان این مراسم از دکتر مینو قره بیگلو، پژوهشگر منتخب گروه هنر و معماری تجلیل شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی دانشگاه هنر اسلامی تبریز هفته پژوهش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۱۳۸۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تقویت حمایت از تولیدکنندگان با توسعه ارتباطات مجموعه‌های علمی

حمیدرضا ایزدی در دیدار با مجید میکائیلی، رئیس سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری سپاه فجر فارس با تأکید بر حمایت و پشتیبانی کامل و تقویت ارتباط اداره کل صمت با بسیج علمی گفت: بهره‌مندی از توانمندی‌ها و ظرفیت‌های بسیج و کمک به تسریع امور واحد‌های تولیدی، صنعتی، معدنی، تجاری، بازار و اصناف، نخبگان و فناوران بسیج علمی و همکاری‌های دوجانبه در اولویت کار اداره‌کل صمت قرار دارد.

او با اشاره به اقدامات و برنامه‌ریزی لازم در کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت افزود: با توسعه فعالیت‌ها و ارتباطات با مجموعه‌های علمی و پژوهشی، حمایت از شرکت‌ها و طرح‌های دانش‌بنیان صنایع مادر و شرکت‌های تولیدی، صنعتی و تجاری با قوت و بیش از پیش انجام می‌گیرد.

مجید میکائیلی، رئیس بسیج علمی، پژوهشی و فناوری سپاه فجر فارس نیز در این نشست اصول و چارچوب سپاه برای نقش‌آفرینی در اقتصاد دانش‌بنیان را برشمرد و گفت این اصول از جمله تقدم نقش تسهیلگری و تنظیم‌گری نسبت به تصدی‌گری، مردمی‌سازی، کمک‌سازی به دولت، الگوسازی، درآمدسازی، تمرکز بر عرصه‌های اولویت‌دار و گلوگاهی بر اساس زنجیره ارزش، حضور و نقش‌آفرینی و بهره‌گیری از ظرفیت‌هاست.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • جوسازی‌های ایجادشده در خصوص اخراج استادان صحت ندارد
  • برخی جو سازی‌ها در زمینه اخراج استادان صحت ندارد
  • برنامه‌های وزارت علوم برای ماندن نخبگان/ با تخلفات کنکوری سریع برخورد شد
  • وزارت علوم برنامه های مطلوبی برای ماندن نخبگان در کشور تدوین کرده است
  • تدوین برنامه های مطلوب وزارت علوم برای ماندن نخبگان در کشور
  • حمایت اساتید دانشگاه در آمریکا از دانشجویان حامی فلسطین
  • گزارش مرکز پژوهش‌های مجلس از میزان تخصیص بودجه عمومی به رسانه‌ها در لایحه بودجه ۱۴۰۳/ صداوسیما ۲۴ هزار میلیارد تومان
  • تفاهم‌نامۀ همکاری دانشگاه سلمان فارسی کازرون و انجمن علمی تحقیق و تصحیح نسخه‌های خطی ایران امضا شد
  • نقش توجه به پژوهش‌های علمی در مدیریت بلایای طبیعی بی‌بدیل است
  • تقویت حمایت از تولیدکنندگان با توسعه ارتباطات مجموعه‌های علمی