Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه هنر تبریز گفت: با تجهیز دانشکده فرش هریس به تخت‌های بیمارستانی، آن را به نقاهتگاهی مناسب برای بیماران کرونایی با ظرفیت ۶۰ تخت تبدیل کرده و در اختیار دانشگاه علوم پزشکی قراردادیم. ۰۸ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۰:۰۹ استانها آذربایجان شرقی نظرات - اخبار استانها -

محمدعلی کی‌نژاد در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در تبریز، با اشاره به اقدامات کارگروه و ستاد مرکزی دانشگاه هنر اسلامی تبریز در راستای مقابله با کرونا، اظهار داشت: دوخت ماسک و لباس‌های ایزوله، راه‌اندازی پویش در خانه بمانیم توسط همیاران سلامت دانشجویان، استفاده از بستر سامانه آموزش مجازی دانشگاه برای برگزاری جلسات قرآنی دانشگاه، اقدام برای راه‌اندازی رادیو سلامت توسط دانشجویان رشته چندرسانه‌ای، پویش سیر مطالعاتی با همکاری هیئت دانشجویی مکتب النبی (ص) و کانون فرهنگی دانشجویی کتاب‌خوانی بخشی از اقدامات این دانشگاه در این خصوص بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: دانشکده فرش واقع در شهرستان هریس به دلیل کمبود دانشجو استفاده چندانی نداشت که با همکاری فرمانداری شهرستان، کاربری این دانشکده و تجهیز آن به تخت‌های بیمارستانی، آن را به نقاهتگاهی مناسب برای بیماران کرونایی با ظرفیت 60 تخت تبدیل کرده و در اختیار دانشگاه علوم پزشکی قراردادیم.

رئیس دانشگاه هنر تبریز طراحی پوستر و انیمیشن را از رسالت‌های اصلی این دانشگاه خواند و ابراز داشت: دانشجویان هنر که در امر طراحی و انیمیشن فعال بودند توانستند با طراحی آثاری، در پیشگیری از کرونا قدمی بردارند که از سوی وزارت علوم نیز از این آثار استقبال شد.

وی از شناسایی دانشجویان کم‌بضاعت مالی و یا آسیب‌دیده اقتصادی تحت تأثیر شیوع ویروس کرونا توسط دانشجویان هیئت مکتب النبی (ص) خبر داد و افزود: راه‌اندازی صندوق احسان و سلامت (صندوق نیکوکاری دانشگاهیان) پیوستن به پویش کمک مؤمنانه تحت عنوان؛ "زندگی دست یاریگر توست" ازجمله اقدامات خیرخواهانه دانشجویان در راستای لبیک‌گویی به فرامین مقام معظم رهبری بود.

کی‌نژاد به فعالیت‌های انجام‌گرفته توسط مرکز مشاوره و درمان دانشجویان اشاره کرد و ابراز داشت: تولید محتوا در خصوص مقابله با کرونا، نوع مواجهه با مسائل در ایام قرنطینه و نحوه پیشگیری در محیط کاری، خانواده و ارتباط با دیگران ازجمله آموزش‌های مرکز مشاوره دانشگاه بود.

دانشگاه هنرهای ایرانی اسلامی فرشچیان تا یک ماه آینده افتتاح می‌شودظرفیت دانشگاه هنر اصفهان در تجاری‌سازی صنایع دستی استفاده می‌شودرئیس دانشگاه هنر: "عکس" رسانه‌ای رسا برای نمایش فضای اشتغال در جامعه اس

وی با اشاره به حمایت از حرکت‌های جهادی و خودجوش، عنوان نمود: راه‌اندازی کارگاه تولید ماسک‌های ایزوله شده، راه‌اندازی کارگاه تولید محلول‌های ضدعفونی‌کننده و سم‌پاشی اماکن و محیط‌ها ازجمله اقدامات جهادی دانشجویان بود.

این عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی بابیان این‌که از ابتدای فروردین‌ماه روزانه حدود 1000 ماسک در این دانشگاه تولید می‌شد، ادامه داد: با دریافت بخشی از مواد اولیه از سپاه پاسداران و مقداری نیز توسط دانشگاه، کارمندان و اساتید در کنار دانشجویان در دو کارگاه اقدام به تولید ماسک و دستکش‌های یک‌بار مصرف می‌کردند که بسیج دانشجویی نیز در کنار ما از ابتدای تولید تا توزیع در مناطق محروم پای‌کار بود.

وی با اشاره به این‌که، دوخت لباس‌های ایزوله و گان جراحی و ضدعفونی سازی معابر اطراف دانشگاه، بخش دیگری از فعالیت دانشگاه در ایام کرونا بود، ادامه داد: روزانه 10 ست از این لباس‌ها دوخته و به بیمارستان‌ها اهدا می‌شد.

انتهای پیام/114/ش

R7887/P/S6,47/CT1

منبع: تسنیم

کلیدواژه: دانشگاه هنر راه اندازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۹۶۵۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار آسفالت‌ریزی شهرداری تبریز

معاون فنی و عمرانی شهردار تبریز از پیش‌بینی توزیع ۵۰۰ هزار تن آسفالت اساسی و لکه‌گیری در معابر اصلی و محلات شهر با یک هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌شرقی و به نقل از روابط عمومی شهرداری تبریز، سامان احمدزاده ظهر امروز _پنجشنبه ششم اردیبهشت_ با بیان این مطلب اظهار کرد: بر اساس افکارسنجی صورت گرفته، سال گذشته شهروندان تبریزی رضایتمندی بیشتری از عملکرد شهرداری تبریز در حوزه آسفالت و به نسبت سال‌های گذشته داشته و در همان نظرسنجی یکی ازمطالبه‌های اصلی شهروندان در سال ۱۴۰۳ آسفالت عنوان شده بود.

وی با اشاره به برنامه‌ریزی شهرداری تبریز برای تحقق مطالبات مردمی افزود: مدیریت شهری تبریز نیز در سال جاری و در راستای احترام به مطالبات شهروندان هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان در حوزه آسفالت هزینه می‌کند که ۶۰۰ میلیارد تومان در قالب آسفالت اساسی معابر اصلی و ۶۰۰ میلیارد تومان لکه‌گیری اساسی در قالب خدمات محله‌ای هزینه می‌شود.

احمدزاده با اشاره به توزیع ۳۲۲ هزار تن آسفالت در سال گذشته خاطرنشان کرد: سال گذشته ۵۰۰ میلیارد تومان برای آسفالت‌ریزی اساسی معابر و محلات تبریز هزینه شده است که امسال با توجه به نیازسنجی صورت گرفته رشد قابل توجهی دارد.

وی اضافه کرد: معاونت فنی و عمرانی شهرداری تبریز در راستای ارتقای کیفیت و طول عمر آسفالت معابر، نظارت مستمری در مراحل مختلف تولید، انتقال و توزیع آسفالت دارد.

احمدزاده با اشاره به اولویت‌بندی توزیع آسفالت در معابر و محلات شهر تأکید کرد: معابر اصلی شهر و محلاتی که نیاز به آسفالت‌ریزی و یا لکه‌گیری دارند، توسط مناطق دهگانه و معاونت فنی و عمرانی شهرداری تبریز احصا شده و بر اساس اولویت و نیاز مناطق آسفالت‌ریزی می‌شوند.

به گفته معاون فنی و عمرانی شهردار تبریز، در فروردین ماه سل جاری و علی‌رغم شرایط جوی نامساعد، ۱۴ هزار تن آسفالت اساسی و لکه‌گیری در سطح شهر انجام شده است که پیش‌بینی می‌شود از اردیبهشت ماه و تا پایان سال، ماهانه جهش داشته باشد.

کد خبر 747901

دیگر خبرها

  • توزیع ۸۰۰ تن آسفالت در مسیر جاده اوغلی و قوناخلارباغی تبریز
  • ثبت بیش از ۱۰۰۰ فرم شناسایی مشترکان سازمان پسماند اصفهان در سامانه سنا
  • ثبت بیش از ۱۰۰۰ فرم شناسایی مشترکین سازمان پسماند اصفهان در سامانه سنا
  • ربات انسان‌نمای تسلا تا سال دیگر به بازار می‌آید
  • توزیع روزانه پیاز به ۴۰۰ تن رسید
  • هرمزگان کار نگهداری ۱۰۰۰ کیلومتر نوار ساحلی توزیع برق را برعهده دارد
  • پیش‌بینی توزیع ۵۰۰ هزار تن آسفالت اساسی و لکه‌گیری در تبریز
  • روزانه ۳۰۰ تن گوشت گرم وارداتی در تهران و البرز توزیع می شود
  • ۱۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار آسفالت‌ریزی شهرداری تبریز
  • توزیع ۱۰۰۰ تن مرغ و گوشت قرمز منجمد تنظیم بازاری در مازندران