Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی آذربایجان شرقی از مرمت و بازسازی کاروانسرای مقصودیه واقع در مجموعه دانشکده معماری تبریز، توسط دانشگاه هنر اسلامی تبریز خبر داد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، احمد حمزه زاده، مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی آذربایجان شرقی گفت: مجموعه دانشکده معماری دانشگاه هنر اسلامی تبریز که متشکل از چندین خانه تاریخی معظم و باشکوه محله مقصودیه است از جمله مجموعه‌های فاخر تاریخی تبریز محسوب می‌شود که به همت این دانشگاه بازسازی و مرمت شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



حمزه زاده با بیان این‌که مرمت و بازسازی کاروانسرای مقصودیه از دیگر اقدامات موثر و اخیر دانشگاه هنر اسلامی تبریز است، گفت: کاروانسرای مقصودیه متعلق به مقصودخان پسر پادشاه بزرگ دوره ترکمانان اوزون حسن بوده که بخشی از آن در مجموعه دانشگاه هنر تبریز قرار گرفته است و بخش دیگر آن نیز توسط اصناف به انبار تبدیل شده بود.

وی افزود: این کاروانسرا که در مقایسه با سایر کاروانسرا‌ها ابعاد کوچک‌تری دارد، توسط اساتید و کارشناسان دانشگاه هنر مورد مطالعه و شناسایی قرار گرفته و مراحل بازسازی و مرمت آن پس از تملک چند پلاک خارج از مجموعه آغاز شد.

حمزه زاده ضمن تقدیر از اقدامات ارزشمند کی‌نژاد رئیس دانشگاه هنر اسلامی تبریز در راستای باز زنده‌سازی ابنیه تاریخی منطقه مقصودیه تبریز، میزان اعتبار بازسازی و مرمت کاروانسرای مقصودیه را بالغ بر یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان توسط این دانشگاه عنوان کرد.

وی به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان، گفت: مراحل اجرایی این پروژه از اسفند ۹۹ آغاز شده و در حال حاضر مراحل پایانی و کف‌سازی را سپری می‌کند، این کاروانسرا از سه بخش تشکیل شده که بخش‌های شمالی و جنوبی در مجموعه دانشگاه هنر قرار گرفته و هم‌چون سایر بخش‌ها کاربری آموزشی خواهد داشت، تملک بخش غربی این کاروانسرا نیز در دستور کار این دانشگاه قرار گرفته تا شاهد توسعه این مجموعه دانشگاهی فاخر باشیم.

منبع: خبرگزاری ایسنا

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: صنایع دستی دانشکده معماری دانشگاه هنر اسلامی تبریز دانشگاه هنر اسلامی تبریز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۳۹۹۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتبار ۴۰ میلیارد تومانی برای احیای مقبره‌الشعرای تبریز

شهردار منطقه ۱۰ تبریز از آماده‌سازی و ساماندهی مجموعه تاریخی و گردشگری مقبره‌الشعرا تا قبل از آغاز تعطیلات تابستانی و شروع فصل گردشگری با تخصیص اعتبار ۴۰ میلیارد تومانی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌شرقی، موسی زارعی ظهر امروز _پنجشنبه ششم اردیبهشت_ با اشاره به اعتبار ۴۰۰ میلیارد ریالی بودجه عمرانی شهرداری منطقه ۱۰ تبریز برای ساماندهی مجموعه تاریخی مقبره‌الشعرا، اظهار کرد: این مجموعه به عنوان پروژه‌ای حیاتی در حوزه گردشگری هر ساله در ایام تابستان پذیرای گردشگران است در این راستا شهرداری منطقه تلاش ۱۰ می‌کند تا با ایجاد فضایی مناسب و زیبا این مسیر ساماندهی شود.

وی با اشاره به اینکه ارائه خدمات مطلوب و شایسته به گردشگران از اهمیت بسیاری برخوردار است، افزود: ارائه این خدمات، خاطره خوب از سفر به تبریز را در ذهن میهمانان ثبت خواهد کرد.

شهردار منطقه ۱۰ تبریز با اشاره به اقدامات صورت گرفته این منطقه در خصوص پیاده‌محورسازی مجموعه تاریخی فرهنگی پروژه مقبره‌الشعرا تفرجگاه اندیشه گران، خاطرنشان کرد: عملیات اجرای سنگفرش بهسازی و مناسب‌سازی صحن جنوبی مرکزی مقبره الشعرا، ضلع شرقی، غربی و جنوبی پیرامون موزه احد حسینی به مساحت ۵۰۰۰ مترمربع با استفاده از سنگ حکمی اسپراخون و ترکیبی از سنگ قرمز آذرشهر و سنگ کوبیک و مطابق با معماری مقبره‌الشعرا توسط شهرداری منطقه ۱۰ اجرا شده است.

زارعی ادامه داد: بعضی نواقص جزئی در قسمت‌های سازه‌ای، ورودی مقبره‌الشعرا، جداره‌سازی، بدنه‌سازی و تکمیل آب‌نما و زیبایی بصری صحن جنوبی آغاز شده و این مجموعه فرهنگی و گردشگری پس از دو دهه رکود آماده میزبانی شایسته از گردشگران داخلی و خارجی است.

وی تصریح کرد: احداث سوغات‌سرا با اعتبار افزون بر ۱۶۰ میلیارد ریال، جدیدترین اقدام شهرداری منطقه در این مجموعه است که امکان معرفی و حمایت از صنایع‌دستی و هنری تبریز را فراهم می‌کند که هم‌اکنون عملیات اجرایی آن توسط عوامل عمرانی منطقه در حال انجام است.

کد خبر 747842

دیگر خبرها

  • مرمت کاروانسرای ینگی‌امام ۲۰۰ میلیارد تومان می‌خواهد
  • کاروانسرای تاریخی شرکت نفت ارومیه ساماندهی می شود
  • آمادگی میراث فرهنگی ساماندهی و مرمت کاروان‌سرای تاریخی جنب شرکت نفت ارومیه
  • کاروانسرای ینگی امام نیازمند مرمت هر چه سریعتر است
  • کاروانسرای ینگی‌امام به بخش خصوصی واگذار می‌شود
  • واگذاری کاروانسرای ینگی امام به بخش خصوصی در اولویت است
  • کاروان‌سرای شرکت نفت ارومیه ساماندهی می‌شود
  • اقدام فوری برای مرمت بند خاکی ابراهیم آباد
  • اعتبار ۴۰ میلیارد تومانی برای احیای مقبره‌الشعرای تبریز
  • احیا و بازسازی ۵۰ قنات قدیمی در شهر باشت